Rezultati V živo

Lestvice

1. Fischer hockey liga, finale

1. Fischer hockey liga, tekma za 3. mesto

1. Fischer hockey liga, tekma za 3. mesto, B skupina

1. Fischer hockey liga, polfinale

1. Fischer hockey liga, četrtfinale

Fischer Cup Slovenije 2022

1. Fischer hockey liga , Skupina A

# Ekipa GP W L ± PTS
1 GTB Jesenice 5 4 1 6 15
2 HK Dinamiti Horjul 5 4 1 21 14
3 HK Brezovica 5 3 1 6 11
4 HK Prevoje 5 2 2 -5 11
5 HK Dolenjske Toplice 5 1 4 -11 3
6 TNT Dinamiti Horjul 5 0 5 -17 0

1. Fischer hockey liga , skupina B

# Ekipa GP W L ± PTS
1 HK Luftarji 6 4 0 32 20
2 IHK Mufloni Tolmin 7 3 1 11 14
3 Pavza 6 4 1 11 13
4 Raufnki 7 2 3 -6 12
5 HK Ščuke Cerknica 7 2 4 -7 9
6 IHK Karlovac 7 2 4 -12 8
7 HK Žirafe 6 1 5 -29 3

Zadnji rezultati

1. Fischer hockey liga, finale

GTB Jesenice : HK Dinamiti Horjul
5 2
GTB Jesenice : HK Dinamiti Horjul
2 7
HK Dinamiti Horjul : GTB Jesenice
5 6*

1. Fischer hockey liga, tekma za 3. mesto

HK Brezovica : HK Prevoje
2 8

1. Fischer hockey liga, tekma za 3. mesto, B skupina

HK Ščuke Cerknica : IHK Mufloni Tolmin
5 4

1. Fischer hockey liga, polfinale

GTB Jesenice : HK Prevoje
4 3
HK Dinamiti Horjul : HK Brezovica
6 0
GTB Jesenice : HK Prevoje
3 1
HK Prevoje : GTB Jesenice
4* 3
HK Brezovica : HK Dinamiti Horjul
3 6

1. Fischer hockey liga, četrtfinale

GTB Jesenice : Pavza
15 5
HK Dinamiti Horjul : HK Luftarji
5 1
HK Prevoje : HK Dolenjske Toplice
3* 2
HK Brezovica : TNT Dinamiti Horjul
5 3

Fischer Cup Slovenije 2022

HK Dinamiti Horjul : HK Prevoje
1 2
HK Prevoje : HK Luftarji
3 0
IHK Karlovac : HK Dinamiti Horjul
0 7
HK Luftarji : GTB Jesenice
4 1
HK Dolenjske Toplice : HK Prevoje
2 5

1. Fischer hockey liga , Skupina A

HK Prevoje : HK Brezovica
1 2*
HK Dolenjske Toplice : HK Brezovica
4 5
GTB Jesenice : TNT Dinamiti Horjul
4 3
HK Prevoje : HK Dinamiti Horjul
1 4
HK Prevoje : GTB Jesenice
3 7

1. Fischer hockey liga , skupina B

IHK Mufloni Tolmin : IHK Karlovac
2* 1
Raufnki : HK Ščuke Cerknica
1 5
HK Luftarji : Pavza
5 1
IHK Mufloni Tolmin : IHK Karlovac
9 2
IHK Mufloni Tolmin : HK Ščuke Cerknica
5 1

1. Fischer hockey liga

Pavza : HK Brezovica
3 8
TNT Dinamiti Horjul : HK Brezovica
3 7
GTB Jesenice : TNT Dinamiti Horjul
10 1
HK Luftarji : HK Brezovica
5 0
GTB Jesenice : Raufnki Horjul
9* 8

Strele strle dober odpor Brezovice

Sezona in line hokeja se počasi in vztrajno bliža koncu, pretekli konec tedna smo tako videli že prve polfinalne tekme, ter tekme za razvrstitev v spodnjih delih lestvic. Dober teden nazaj smo dobili vse polfinaliste, slednji pa so zdaj že na polovici poti do finala ali borbe za tretje mesto.
V prvi ligi so bile vse oči usmerjene na obračuna Strel in Brezovice, ter Dinamitov in Prevoj. Celoten prvi napad Prevoj je bil sestavljen na novo, ekipi iz Lukovice so se poleg Matica Kralja pridružili še Nejc Berlisk, Matevž Erman in Aleš Remar. Pri Dinamitih sta prvič letos zaigrala Jaka Zdešar in vratar Jure Pavlič. Dinamiti so tekmo začeli v silovitem tempu in povedli že v 21. sekundi, uspešen je bil igralec s številko 21 Simon Žerdin. Kaj hitro so na vrata Pavliča poizkusili tudi igralci Prevoj, uspešnejši pa so bili Dinamiti, ki so do konca tekme zadeli še kar desetkrat. Hokejisti iz Lukovice so do konca tekme zadeli dvakrat, uspešna sta bila Nakrst in Remar. Dinamiti so prvo tekmo tako dobili prepričljivo, prihodnji teden pa bo vse skupaj verjetno tesneje, tekma se bo odvila na domačem terenu Prevoj. Dobro so se za zaključek sezone okrepili tudi pri Brezovici in Strelah. Pričakovali smo tesen obračun in ga tudi dobili. Po prvi četrtini je semafor kazal rezultat 2 : 2, obakrat so povedli Ljubljančani, Brezovica pa jim je vselej vrnila. Slednji v drugi četrtini niso ukanili vratarja Slaka, kar pa je uspelo njegovim soigralcem. Sotlar in Simšič sta ugnala Jerneja Čerina, ter tako na polovici srečanja Strelam priborila lepo prednost. V nadaljevanju se je Brezovica vrnila in izenačila, na koncu pa jim je vseeno zmanjkalo nekaj moči, za zmago Citypark Strel pa je bil ponovno najbolj zaslužen Jure Sotlar. Tekmo za razvrstitev so v svojo korist dobili Yetiji in Kavke, boljši so bili od hokejistov Srak in Muflonov.
V drugi ligi so do prednosti v zmagah prišli Dinamiti TNT in Prevoje. Slednje so v Lukovici v drugi in tretji četrtini razorožile Vrhpolje, tudi po zaslugi Andreja Hebarja. Končni rezultat je bil 3 : 6 za Prevoje, pri vseh treh zadetkih Vrhpolja pa je sodeloval Tine Kropivšek (1+2). Zanimivejšo tekmo smo videli v Horjulu, na dvoboju domačega TNT-ja in Grizlijev. Slednji so v tretji minuti tekme povedli že z 2 : 0 (Valant, Finec), a se je TNT po zaslugi Janeza Breznika ekspresno vrnil v igro. Grizliji so v drugi četrtini z zadetkom za 2 : 3 povedli še zadnjič na tekmi, potem pa se je TNT z zadetki Breznika, Podgorška in Lebna nekoliko odlepil. Trmasti in nepopustljivi Grizliji so se sicer približali na vsega dva zadetka zaostanka, a je Podgoršek z zadetkom v prazna vrata razblinil vse upe. Povratna tekma v Lukovici bo še posebej zanimiva, nazadnje so Grizliji prav tam ugnali TNT na četrtfinalni tekmi Pokala Slovenije. Piščanci so na krilih Vidica in Simčiča ugnali Luče, Dolenjske Toplice pa presenetljivo in visoko domžalski Agrobar. štiri zadetke je prispeval Nejc Turk.
še najmanj presenečenj smo videli v najnižji ligi. Do vodstva z 1 : 0 v polfinalu so brez boja povedli Purani, na tekmo v Lukovico ni bilo Pule. Tajflni so v šentvidu že takoj na začetku tekme nakazali da ne ciljajo samo na finale lige, ampak tudi na ekspresen preboj v višjo ligo. V drugi minuti so povedli že z 2 : 0, na koncu pa Dinamitom Mladim zabili kar osem zadetkov. Do prve zmage za razvrstitev so prišli še Modri Dirkači in Mufloni. Boljši so bili od Sršenov in Sharks Team-a.
Povratne tekme bodo na sporedu že prihajajoči petek in soboto, morebitne tretje polfinalne tekme pa bodo na sporedu v nedeljo.

Rok Logar