Rezultati V živo

Lestvice

1. Fischer hockey liga, finale

1. Fischer hockey liga, tekma za 3. mesto

1. Fischer hockey liga, tekma za 3. mesto, B skupina

1. Fischer hockey liga, polfinale

1. Fischer hockey liga, četrtfinale

Fischer Cup Slovenije 2022

1. Fischer hockey liga , Skupina A

# Ekipa GP W L ± PTS
1 GTB Jesenice 5 4 1 6 15
2 HK Dinamiti Horjul 5 4 1 21 14
3 HK Brezovica 5 3 1 6 11
4 HK Prevoje 5 2 2 -5 11
5 HK Dolenjske Toplice 5 1 4 -11 3
6 TNT Dinamiti Horjul 5 0 5 -17 0

1. Fischer hockey liga , skupina B

# Ekipa GP W L ± PTS
1 HK Luftarji 6 4 0 32 20
2 IHK Mufloni Tolmin 7 3 1 11 14
3 Pavza 6 4 1 11 13
4 Raufnki 7 2 3 -6 12
5 HK Ščuke Cerknica 7 2 4 -7 9
6 IHK Karlovac 7 2 4 -12 8
7 HK Žirafe 6 1 5 -29 3

Zadnji rezultati

1. Fischer hockey liga, finale

GTB Jesenice : HK Dinamiti Horjul
5 2
GTB Jesenice : HK Dinamiti Horjul
2 7
HK Dinamiti Horjul : GTB Jesenice
5 6*

1. Fischer hockey liga, tekma za 3. mesto

HK Brezovica : HK Prevoje
2 8

1. Fischer hockey liga, tekma za 3. mesto, B skupina

HK Ščuke Cerknica : IHK Mufloni Tolmin
5 4

1. Fischer hockey liga, polfinale

GTB Jesenice : HK Prevoje
4 3
HK Dinamiti Horjul : HK Brezovica
6 0
GTB Jesenice : HK Prevoje
3 1
HK Prevoje : GTB Jesenice
4* 3
HK Brezovica : HK Dinamiti Horjul
3 6

1. Fischer hockey liga, četrtfinale

GTB Jesenice : Pavza
15 5
HK Dinamiti Horjul : HK Luftarji
5 1
HK Prevoje : HK Dolenjske Toplice
3* 2
HK Brezovica : TNT Dinamiti Horjul
5 3

Fischer Cup Slovenije 2022

HK Dinamiti Horjul : HK Prevoje
1 2
HK Prevoje : HK Luftarji
3 0
IHK Karlovac : HK Dinamiti Horjul
0 7
HK Luftarji : GTB Jesenice
4 1
HK Dolenjske Toplice : HK Prevoje
2 5

1. Fischer hockey liga , Skupina A

HK Prevoje : HK Brezovica
1 2*
HK Dolenjske Toplice : HK Brezovica
4 5
GTB Jesenice : TNT Dinamiti Horjul
4 3
HK Prevoje : HK Dinamiti Horjul
1 4
HK Prevoje : GTB Jesenice
3 7

1. Fischer hockey liga , skupina B

IHK Mufloni Tolmin : IHK Karlovac
2* 1
Raufnki : HK Ščuke Cerknica
1 5
HK Luftarji : Pavza
5 1
IHK Mufloni Tolmin : IHK Karlovac
9 2
IHK Mufloni Tolmin : HK Ščuke Cerknica
5 1

1. Fischer hockey liga

Pavza : HK Brezovica
3 8
TNT Dinamiti Horjul : HK Brezovica
3 7
GTB Jesenice : TNT Dinamiti Horjul
10 1
HK Luftarji : HK Brezovica
5 0
GTB Jesenice : Raufnki Horjul
9* 8

Za naslov petič zapored Dinamiti in Strele

Po skoraj pol leta podenja za ploščkom, prelitega znoja in tudi krvi, se prihajajoči petek začenjajo prvi finalni boji za naslov prvaka v in line hokeju. V najmočnejši prvi ligi sta finalista glede na predstave tako letos, kot že nekaj zadnjih let pričakovana, v drugi ligi pa bomo videli še en derbi, med seboj se bodo pomerili hokejist Prevoj in TNT-ja. V tretji ligi bodo prvi finalisti Tajflni svojega nasprotnika dobili šele sredi prihajajočega tedna.
Dolga sezona se počasi in vztrajno bliža koncu, za naslov najboljšega v državi pa se bosta pomerila stara znanca. Dinamiti so drugo polfinalno tekmo odigrali v Lukovici in se proti domačinom za zmago morali precej bolj potruditi kot na prvem srečanju. Pri Dinamitih je bil prvič letos v postavi Rok Prusnik, pri Prevojah pa je tokrat manjkal Nejc Berlisk. Občutno bolje so tokrat začeli domači, kmalu povedli z dvema zadetkoma prednosti, ob koncu prvega dela pa vodili z zadetkom prednosti. V nadaljevanju so Dinamiti le stopili na plin, oba vratarja sta svojo nalogo opravljala vrhunsko, na koncu pa so bili Dinamiti srečnejši in boljši od domačega moštva za štiri zadetke in se še enkrat več prebili v finale državnega prvenstva. Citypark Strele, ki so zadnja leta poleg Dinamitov najboljše moštvo v Sloveniji so se še bolj suvereno uvrstile v finale. Tokratni obračun so v svojo korist obrnili v tretji in zadnji četrtini, za najboljšega posameznika srečanja pa lahko razglasimo štirikratnega strelca Gregorja Krivica. Brezovica je vse do tretje četrtine z goli Dervariča in Ladihe držala korak z Ljubljančani, na koncu pa jim bo ostala le borba za tretje mesto. Srake so na tekmi za razvrstitev v Horjulu presenetile Kavke in slavile s 5 : 3, z identičnim izidom pa so Yetiji na krilih Ahačiča ugnali Muflone.

Izredno zanimive druge polfinalne tekme pa smo videli tudi v drugi ligi, kjer bo še posebej atraktivno v finalu, kjer se bosta srečala stara klubska znanca. TNT je v Lukovici palice prekrižal z Grizliji, slednji pa so letos TNT ugnali na četrtfinalni tekmi Pokala Slovenije. Tudi tokrat so Grizliji pokazali, da jim ta teren leži in na začetku tekme, ter tudi v nadaljevanju nevarno ogrozili vrata TNT-ja. Hokejisti slednjih so v nadaljevanju vzpostavili ravnotežje, bili tudi občutno boljši od tekmecev, ki pa so prvi povedli. Najbolj spreten je bil Jure Starič, vodstvo Grizlijev pa je trajalo le do začetka zadnjega dela, ko je TNT po vseh mukah le izenačil. Rezultat se do konca rednega dela ni več spremenil, v podaljšku pa je po dveh minutah zadel mladi Tim Fink in svojo ekipo popeljal v finale državnega prvenstva. Domače Prevoje, okrepljene z odličnim Andrejem Hebarjem so se zoperstavile Vrhpolju. Prevoje so si pot do finala tlakovale že v prvih šestih minutah, ko so povedle s tremi zadetki prednosti. Vrhpolje je v zadnji četrtini prek Kača-a domačemu moštvu zabilo kar štiri zadetke, kar pa je bilo vseeno premalo za razpoloženega Hebarja (3+3) in njegovo moštvo. Na tekmi za razvrstitev so slavili Piščanci, ki še drugič ugnali Luče, Agrobar pa je vrnil Dolenjskim Toplicam za poraz prejšnji teden. Luče bodo tako sredi naslednjega tedna dobili ali Agrobar ali Dolenjske Toplice za nasprotnika v borbi za sedmo mesto.  
Za razliko od prvih dveh lig, kjer že imamo oba polfinalista, pa teh še nimamo v najnižji, tretji ligi. Prvega finalista sicer imamo, to so postali Tajflni. Slednji so tudi na drugi tekmi pokazali veliko več tehničnega znanja in moči, ter Dinamite mlade še enkrat premagali z rezultatom 8 : 0. Drugi polfinalni obračun med Purani in Pulo pa bo imel še » tretji polčas«. Purani so prvi obračun kot je bilo že omenjeno dobili brez boja, tokrat pa se jim je Pula zoperstavila v najmočnejši postavi. Hrvaški oklepniki so se pred končnico okrepili še z Markom Lovrenčičem, kljub temu pa tekmo začeli slabše od horjulskih hokejistov. Pula se je na krilih ravno Lovrenčiča in Kosa vrnila, ter na koncu slavila z dvema zadetkoma prednosti, odločilna tekma pa bo na sporedu v sredini prihajajočega tedna. Tekmo za razvrstitev so še drugič proti Sharksom dobili mladi Mufloni, Modri Dirkači pa so odpravili Sršene.
Finalni obračuni se začenjajo že v petek, še prej pa bodo odigrane odločilne tretje tekme.

Rok Logar